Моменти, які пройшли, але назавжди залишаться з нами

Filed under Новини, Статті

Вже протягом багатьох років головною ідеєю нашої організації  є вислів «Ми змінюємо людей – люди змінюють громади».  І ці зміни проходять вже під час реалізації навчальних проєктів, до яких належить і проєкт Інституту соціокультурного менеджменту «Локальна підтримка»*. Дуже захоплююче спостерігати за тим, як ці зміни втілюються нашими учасниками/цями освітніх програм. Під час навчання відбувається багато цікавих моментів, з якими не завжди можемо поділитись з Вами одразу. Фотографії, що розміщені нижче, ілюструють, як це відбувалось саме в рамках останніх заходів.

Більш детально про процес навчання можна дізнатись за посиланнями: Перші кроки проєкту «Локальна підтримка»,  Долаючи викликиШлях інтеграціїКрок до подолання кризи.

*Матеріал підготовлено в рамках ініціативи ІСКМ «Локальна підтримка», що є частиною проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який впроваджується GIZ за дорученням Уряду Німеччини.

*Думки, висловлені у матеріалі належать авторам і можуть не співпадати з офіційною позицією донорів проєкту “Локальна підтримка” (GIZ та Уряду Німеччини).

You must be logged in to post a comment Login