«За! Молодь»,  2003 – 2004 рр.

Filed under Проєкти ІСКМ

Мета проекту: Вдосконалити та поширити досвід організацій Кіровоградської області з приводу організації та адміністрування клубів інтелектуального розвитку з метою відволікання молоді від вулиці.

Донор: «Фонд прав людини»

Бюджет проекту: $400

Результати проекту:
– Підвищилася професійна кваліфікація 25-ти тренерів, капітанів та керівників клубів інтелектуальних ігор зі всієї області. Було проведено круглий стіл, метою якого було налагодження конструктивного діалогу між лідерами інтелектуального руху та представниками влади.
– Вдалось привернути увагу представників преси до проблематики захисту права молоді на гідне дозвілля через проведення інтелектуальних ігор.
– Поява статей та інформаційних повідомлень про діяльність КОЛІР та ІСКМ у місцевій пресі.
– Надруковані методичні посібники для лідерів інтелектуального руху Кіровоградщини у кількості 50 штук. Створено та розміщено в Інтернеті віртуальний ресурс для лідерів та учасників інтелектуального руху області.
– Проведено фестиваль інтелектуальної творчості для молоді області – ігор «Брейн Ринг», «Що?Де? Коли?», «Даугавпілсу» та «Своєї гри». Завдяки заходам, проведених в рамках проекту,  підвищились рейтинги кіровоградських команд на всеукраїнських змаганнях Ліги Українських клубів, а також підвищився вплив КОЛІР на процеси прийняття рішень у сфері молодіжної політики в області.

You must be logged in to post a comment Login