УКРАЇНА – ЦЕ МИ!

Filed under Новини, Статті

Кіровоградська обласна філармонія вже понад 80 років створює та поширює високохудожній культурний продукт у сфері музичного, хореографічного та вокального мистецтва. Незважаючи на складні часи, зокрема пандемію, філармонія активно працювала, організовуючи концертні програми, в яких задіяні були всі творчі колективи і солісти філармонії. Та з перших днів повномасштабного вторгнення, філармонія активно долучилась до волонтерської діяльності.

А на початку весни вирішила продовжити мистецьку справу та відновити репетиційний процес. Згодом почала проводити концерти за межами філармонії, організовуючи виступи для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей в різних закладах освіти на базі гуманітарних штабів. Зокрема, були проведені розважальні програми, сольні концерти та благодійні заходи.  Також філармонія активно долучилась до створення  відео-концертів та  онлайн-концертів до святкування Дня Державності України та Дня Незалежності України. Філармонія вірить у нашу перемогу та продовжує готуватись до майбутніх концертних подій, таких як День Перемоги.

*матеріали взяті з бюлетеня “НДО-Інформ” №2(63), який був розроблений в рамках проєкту Інституту соціокультурного менеджменту “Адаптація через культуру”.

* більш детально ознайомитись з матеріалом можна за посиланням: Бюлетень “НДО-Інформ” №2 (63), 2022. 12 с.

You must be logged in to post a comment Login